Tävling: Vinn en årsförbrukning av Schwarzkopf Color mask!

Dags för en tävling igen för att lätta upp novembermörkret, eller vad säger ni? Den här gången är det Schwarzkopf som står för priset, nämligen en årsförbrukning av deras nya hårfärgningsprodukt Color mask. Den appliceras som en vanlig inpackning men resultatet är en intensiv färg med mer glans. Den kommer i 13 nyanser, från svart till pärlblond, och ger en intensiv, fyllig färg i veckor.

1:a pris –  En årsförbrukning av Schwarzkopf Color Mask i valfri nyans, Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair schampo, balsam, inpackning och hårolja, samt en borste och necessär.

2:a pris – Schwarzkopf Color Mask i valfri nyans, Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair hårolja, samt en necessär.

Du måste vara över 18 år för att vara med och tävla, då priset består av en kemikalieprodukt.För att vara med och tävla behöver du göra följande:

Lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar om ditt bästa vårdande tips för håret. Glöm inte att lämna en giltig emailadress med din kommentar så jag kan kontakta dig om du har vunnit!Tävlingen avslutas söndagen den 2 december 2012 klockan 23.59, och bland er som är med och tävlar dras en vinnare och en andrapristagare med hjälp av en slumptalsgenerator. Du måste vara över 18 år för att vara med och tävla. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är den här gången öppen för läsare som är bosatta i Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Lycka till!


In English: This is a giveaway open to readers living in Sweden only.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

81 comments to Tävling: Vinn en årsförbrukning av Schwarzkopf Color mask!

 • Vilken rolig tävling 🙂 Mitt bästa tips är ett väldigt gammalt knep men det är att inte föna eller borsta håret när det är blött. Utan helst låta det vara helt. Vill man inte se ut som ett troll kan man “krama” ur vattnet med en handduk istället för att ruffsa till håret. Jag har långt hår men det hjälper verkligen! Mitt hår känns otroligt mycket fräshare och mer hälsosamt när de har fått självtorka och bara vara!

  Mvh
  Carolina

 • Andrea LÖ

  (Förutom att klippa håret och vara allmänt försiktg med det, så kör jag på oljor! Och då ska det inte vara Moroccanoil eller liknande, som är fullproppade med silikoner!
  Jag har antingen Beautifying oil (boda dofter!) från The Body Shop, eller ännu bättre är ju ren vårdande olja, t ex. argan/mandel! Sesamolja rekommenderas också till lite fetare hår som mitt! 🙂

 • Om du har långt hår, använd en borste som sliter mindre, t ex Tangle Teezer. Då kan man borsta även blött hår. Undvik även att föna och platta till vardags. Jag brukar bara platta luggen till vardags och låta resten av håret ha sitt självfall. Förr gjorde jag missen att färga hela håret varje gång, men nu färgar jag oftast bara utväxten. Det gör att håret mår bättre och färgen blir också bättre för jag blev svarthårig till slut av alla färgningar trots att jag använde mörkbruna färger.

 • Jessica

  Mitt bästa tips för att få mjukt och fint hår är att använda en inpackning anpassat för ens egna hår när man duschar men istället för att ha inpackningen sist efter schampo & balsam så har jag i den direkt efter schampot och sen avslutar jag med balsamet för att sluta hårstrået, det blir en enorm skillnad! 🙂

 • Elinor

  Mitt tips är att inte tvätta håret för ofta. Inte mer än varannan dag. Och att använda milda produkter!

 • Camilla Kindström

  Det som funkar för mitt hår är verkligen att använda torrschampo då behöver man inte tvätta lika ofta och låta håret vila ifrån värmeverktyg de dagar man inte behöver vara extra snygg:)

 • Eftersom att jag har väldigt tjockt och torrt hår så är jag noga med att återfukta håret och hårbotten med arganolja och är väldigt noga med värme och UV-skydd. Använder aldrig hårsnoddar med metallfäste för det sliter fruktansvärt mycket på mitt stackars hår.

 • Klart jag vill vara med och tävla. Mitt bästa vårdande tips för håret är att använda Moroccan Oil i håret efter varje tvätt, det gör håret lent, mjukt och det frissiga försvinner samtidigt som oljan vårdar hårbotten. Behöver man en mer ingående vård av håret så är mitt tips enkelt och billigt, ha i en inpackning i håret och trä en plastpåse över huvudet och låt inpackningen verka med extra värme av plastpåsen och du får underbart lent, mjukt och friskt hår.

 • Sofia

  Mitt hår (och jag tippar många andras) mår som allra bäst när jag är snäll mot det och skippar hårföning och styling. Mitt bästa tips, om man har lite längd i håret, är att tvätta på kvällen med bra produkter, låta självtorka, och sedan göra en fläta (inbakad eller vanlig, men börja inte precis högst upp) att sova med. På morgonen är håret torrt, slätt och med naturliga vågor. Då räcker det med lite glansspray om man vill festa till det 🙂

 • Eftersom jag fönar och plattar mitt hår varje dag är värmeskydd ett måste.

 • Helena

  Mitt bästa tips är schampokakor från Lush! Funkar jättebra även till mitt frissiga, hopplösa hår, är ej testade på djur, finns anpassade för olika problemområden och är dessutom snälla mot plånboken då de räcker väldigt länge.

 • Jag har så många tips, men om jag nu ska välja ett som många missat – använd alltid balsam – ÄVEN efter inpackning. Schampoo öppnar hårstrået och inpacknng går in och reparerar men stänger inte hårstråt så om du inte använder balsam är hårstråna helt öppna och jättekänsliga för allt. Ditthår kommer bli slitet och glanslöst. Så glöm inte balsamet! Nu ska jag hålla tummarna stenhårt…

 • Madeleine

  Oljor med bl.a. Argan Seed Oil i är fantasiska! Frissigheten i håret försvinner och håret får en finfin glans!

 • Inpackning, inpackning, inpackning. Speciellt om man ska färga håret, även om det kan vara skonsam färg eller “bara toning”. Inpackning som passar för återfuktning, mildrande för irriterad hårbotten eller liknande. Ska själv gå ifrån brunt till blondt för första gången så inpackning har inhandlats i mängder!

 • Hilda

  Jag försöker att inte tvätta håret så ofta, undvika att värmestyla håret till vardags och efter tvätt har jag alltid i lite hårolja. Då brukar mitt hår må bra!

 • my

  BALSAMMETODEN är mitt tips, på sidan lockig.se finns allt man behöver veta om de. Man skippar allt dåligt för håret som silikoner, sulfater med mm. Sen att avsluta med att duscha i kallt vatten älskar jag. Håret blir så glansigt och fint och de är även bra för att de stänger fjällsiktena

 • Jätterolig tävling 🙂 Mitt bästa tips just nu måste vara ett värmeskydd från Kérastase som heter Ciment Thermique. Luktar himelst, gör håret lättare att borta ut och gör bäst verkan när håret är lite blött/fuktigt. Alltså när man fönar eller plattar. Hur bra är inte det? Det finns alltså ämnen i värmeskyddet som sktiveras av just värme, och skyddar då håret ännu mer.

 • Mitt bästa tips är att alltid använda värmeskydd, det gör faktiskt skillnad! 🙂

 • Linda

  Mitt bästa tips är att i så stor utsträckning som möjligt låta håret självtorka efter dusch och undvika hårfönen. När det är nödvändigt att föna ska man vara noggrann med att använda värmeskydd, för det hjälper verkligen.

 • Petra

  Hej!
  Jag är både på jobbet och privat på miljöer som kräver att ja duschar varje dag och mitt enkla tips är att bara använda balsam minst varannan gång. Sparar på både hår och färg 🙂

 • Mitt bästa tips är att ha olja i topparna morgon och kväll och att ha håret i en “protective style” dvs. typ knut som skyddar topparna.

 • mitt bästa tips är olja. hårolja som t.ex. morrocanoil eller varför inte ett billigare alternativ – olivolja eller sötmandelolja. ta jättelite i handflatorna och ta det i längderna. mitt hår blir mjukt och jätteglansigt =) Kan även användas som natt-kur. ta olja i håret och lägg en handduk på kudden annars blir det kladdigt. tvätta håret på morgonen sen =) funkar iaf på mig!

 • Mitt bästa tips för håret är utan tvekan hårolja (min personliga favorit är Macadamia). Kan användas över natten som inpackning, i fuktigt hår/torrt hår för fukt och som styling för frizzigt hår som även ger glans.

 • Josefine

  Jag kör på hårolja (macadamia trots att folk säger att det inte är bra men uuuuuuh så gott det luktar!), kvällduschar så man slipper fönen, hårfärg utan hemskheter (färgar 1ggn varannan månad nästan, lite oftare), och bulle på huvudet om natten så inte håret slits. Inga halsband om natten! Då går det av vid nacken O_o men framförallt, superviktigt med regelbundna besök hos frissan 🙂

 • tova

  De jag använder mej av är loreal mythic oil 🙂

 • Gabriella

  Använd värmeskydd! Gör det själv efter varje dusch och mitt hår mår väldigt bra trots hårfön och plattång. 🙂

 • Mickie

  Mitt basta hårtips ar en brazilian blowout! Se bara till att du får en utan amnet formaldehyde. Det har förvandlat mitt frissiga, blekta hår till en silkesmjuk dröm :)Har förbattrat min hårkvalite avsevart!

 • Bea

  Handukstorka håret lite lätt innan du använder balsam, håret suger åt sig balsamet mycket bättre då! Annars så skulle jag tipsa på att tvätta håret så sällan som möjligt med bra produkter 😉

 • Merja

  Mitt tips är att slänga hårborsten!

  Mitt hår mår mycket bättre efter att jag börjat kamma håret, mindre slitage och färre kluvna hårtoppar.

 • Skatan

  Oh tävling!
  Om du är en ambivalent själ som jag och byter hårfärg ofta (alltså färgar,bleker och är allmänt stygg mot ditt hår) är mitt bästa tips att leta reda på en riktigt återuppbyggande och närande inpackning anpassad för din hårtyp, ha i den på kvällen och sova med den över natten! Tvätta ur på morgonen och voilá, silkeshår! Lush har sjukt bra inpackningar som man har i i torrt hår INNAN man shamponerar och använder balsam,tex Marilyn, dessa passar ypperligt för ovan nämnda tips!

 • Sanna

  Använd lite schampo, mycket balsam och strunta i plattången och andra värmeprodukter till vardags, om du måste göra något kan man ta och föna med kalluft det funkar det med.

 • Emelie

  Mitt bästa tips är att bara använda schampo i hårbotten för att inte slita på längderna och använda ett bra värmeskydd.

 • Anna

  Mitt bästa tips är att tvätta håret med balsam istället för schampo! Det är mycket snällare mot håret =) Och såklart att låta bli att använda massa värmeverktyg i det.

 • Caroline

  En hårborste med Svinhufvud istället För “piggar”. Mycket mer skonsamt då den inte sliter ut tovor. Massera hårbotten med den för ökad blodcirkulation.

 • Petra

  Mitt hårvårds tips är att inte tvätta håret för ofta, låta håret självtorka efter tvätt och använda hårsnoddar utan metallklämmor. Se till att jobba in en olja i topparna och använd inpackning då och då.

 • Sandra

  Mitt bästa tips är att ett par gånger i månaden, när man har gott om tid köra en ordentlig fuktbomb för hela håret, vare sig det är olivolja eller en bra inpackning så ska det verka länge!

 • Fröken Frodig

  Mitt bästa tips är att låta hårfönen/plattången vila lite och inte använda stylingprodukter med mycket alkohol i, det funkar iaf bra på mej 🙂

 • am

  Leave in produkter. Mitt hår känns jättebra när jag använder det, känns även bättre en lång period även om jag inte använt dem på ett tag.

 • Tova

  Mitt bästa tips är att alltid fläta håret innan jag går och lägger mig då det annars blir hur tovigt som helst. Med flätor så ligger håret där det ska och jag slipper alla dessa tovor som tack vare evigt borstande sliter en hel del.

 • Marpa

  Avsluta hårtvätt med kallt vatten. Och använd oljor som inpackning!

 • Mitt bästa tips är nog ett av de vanligaste, och det är helt enkelt att undvika värme så gott man kan!

  Jag använder i princip aldrig värme på håret, någon enstaka gång till fest bara… Och tack vare detta kan jag gå ett helt år utan att klippa mig och ändå bara bli av med några enstaka centimeter när det är dags igen! Kan berätta att jag i övrigt är rätt kass på att vårda mitt hår…

  Men inga slitna toppar här inte!
  Så försök så gott det går att undvika värme, om du har tiden så låt håret lufttorka efter duschen, och kanske du inte måste platta till den lilla slingan som står ut lite varje dag?

 • Emmy April Sultan

  Jag rekommenderar Lanzas silikonolja och värmeskydd mot plattång etc, de är fruktansvärt bra för slitet hår som behöver repareras. Färga ej håret mer än utväxt. Jag har svart hår och ibland måste jag slänga i en toning för att det bleks och blir mörkbrunt, då är det perfekt med Schwarzkopfs mousse som är som en toning som inte sliter så värst mycket. När jag ska färga min utväxt (får göra det var 3:e vecka) så använder jag Schwarzkopfs svarta color mask. Jag avgudar den! Det är den enda jag kör på när jag ska färga håret, tycker den är bäst. Använd svinborste. Så lite värme och slit som möjligt. Använd gärna hårinpackning under natten medans du sover, repareras bättre när det får vara still och reparera sig. Klipp topparna varannan månad.

  Jag tycker detta var en mycket god idé till tävling!
  Hade jag vunnit denna tävling så hade det blivit den bästa julklappen för mig. Jag behöver dessutom snart färga utväxten 😉

  Håller tummarna!

 • Genom att inte tvätta håret mer än var fjärde dag har jag fått ett tjockare och glansigare hår. Jag får ofta komplimanger för mitt hår och när jag berättar att knepet är att tvätta mer sällan blir många överraskade. Jag har gjort detta i ungefär tre år, och håret har aldrig mått bättre!

 • Cornelia

  Är topparna slitna och torra, kör på lite helt vanlig olivolja! Naturligt och ingen dyr skönhetsprodukt med massa onaturliga ämnen i.

 • Andrea S

  Mitt bästa tips är nog att inte tvätta håret för ofta, har märkt att lite torrschampo i rötterna gör att håret ser fräscht ut ändå och så får håret vila lite oftare :)Annars blir det lätt “elektriskt” och flygigt.

 • Anna Moe

  Kul med tävling! 🙂
  Mitt bästa tips är att, efter du schamponerat håret, lägga en inpackning och låta den verka ett tag med lite värme! Linda t ex en handduk runt håret, eller sätt dig i bastun på inte alltför hög värme. Tvätta sedan ur och ha i balsam till sist.

 • Anna

  Är med och tävlar! Mitt bästa tips är att skölja håret i kallt vatten (det blir så fint och glansigt) och aldrig borsta blött hår!

 • Emelie

  Mina tips är att alltid borsta försiktigt med en skonsam borste (t.ex. Tangle Teezer eller någon liknande), att inte tvätta håret alltför ofta utan istället köra på torrschampo eller så emellan duscharna, samt att inte platta/föna håret för ofta utan istället köra på självtorkning till vardags. Jag har ofta håret uppsatt i hästsvans, och det är även en god idé att variera höjden på svansen också så att inte hårsnodden sliter på samma ställe på håret varje gång! Detta får i alla fall mitt hår att vara lite gladare, sen är det ju olika från person till person såklart 🙂

 • louise

  Mitt bästa tips är att använda färg som appliceras som en vanlig inpackning, väldigt likt Color Mask. Det är snällare mot håret, och man slipper färga håret med starkare kemikalier lika ofta. Som redhead behövs det annars göras väldigt ofta för att hålla uppe den fina nyansen! Därför hade det ju varit hemskt smidigt att vinna något sånt här!

 • Mitt absolut bästa tips för att vårda håret är superenkelt! Sluta tvätta det så ofta, tvätta så sällan som möjligt är det bästa för håret 🙂
  Kram!

 • Tessan

  Underbar tävling!
  Mitt bästa tips är att sova på ett “halkigt´´kuddöverdrag tex silke,det sliter mindre på håret medans man sover,håret håller sej snyggt och trasslar inte ihop sej,och håret får behålla fukten i håret 🙂

 • Ylva S

  Hejsan!
  Mitt bästa vårdande tips är att arbeta igenom håret ordentligt med ekologisk arganolja innan jag borstar det. Sedan försöker jag borsta det så lite som möjligt utan reder först ut med fingrarna.
  Kul med så många hårvårdstips att läsa in sig på 🙂

 • Angelika

  Som så många andra tycker jag olja gör underverk. Färgar håret ofta så speciellt mina toppar mår väldigt bra av olja. Tips är att använda väldigt lite olja, för mycket får det lätt att se fett ut. Andra tips är att “krama ur” håret och sen låta det självtorka efter tvätt. Funkar även på långt hår (har själv långt). Sen ett tips som jag använder mig av då håret lätt blir fett (varma somrar exempelvis) är att inte ha balsam i hårbotten, utan bara på själva håret. Sen bara stryka lätt över utan att massera uppe på hjässan med balsammet så det inte fastnar i hårbotten om man vill få med lugg osv. För min del märker jag då stor skillnad på hur snabbt håret blir fett.

 • jessica

  Vad kul! MITT bästa tips är ja, att må bra,mår du bra så mår även håret bra! Har KAOS hår bokstavligen, slitet och oklippt men får ändå höra att jag har fint hår (WTH) tvätta inte håret för ofta, om du vill ha en förändring så klipp en frän lugg, (just nu har jag min waaaay above the brows and i love it) kör med värmeskydd och andra vårdande produkter när du stylar håret och om du har en dålig hårdag så sätt i nån snygg accessoar som snor fokus från ditt kaos hår=)

  OCH som utbildad frisör så vet jag att INGA schampon lagar kluvna toppar, kan få topparna att dra ihop sig och få håret blankare ja, men kluvna toppar förblir kluvna tills du klipper bort dom=)

 • Sofia Lindström

  Mitt allra bästa hårtips är att använda torrschampo! Förstår inte hur jag någonsin kunnat leva utan den här mirakelprodukten. Det ger volym och förlänger intervallen mellan tvättarna, vilket är bra då tvättar sliter på håret. Fantastiskt helt enkelt!

 • Ulrika

  Mitt bästa tips för att få fram lockarna är att bara tvätta håret med balsam utan silikoner i och sen krama i hårgele. Sen låter man håret självtorka och när det är helt torrt kramar man ur det stela och kvar finns sammanhållna lockar utan friss.

 • evelina

  Bästa tipset för att bli av med vinterfrissiga toppar:

  Att innan man ska lägga sig blöta topparna, krama in balsam och olja (jag har orifluido), för att sedan sätta fast en plastpåse med gummisnodd runt det blöta. När man vaknar tar man bort plastpåsen och låter håret torka. Silkeslent blir det! Helt magiskt!

 • Michaela

  mitt bästa tips är också det enklaste man kan göra: tvätta håret mindre. Det kan vara svårt att avvänja håret från sina många tvätt-tillfällen, men ju mer man jobbar för det desto fräschare kommer också håret tillslut lyckas hålla sig mellan tvättarna. Har man hår som lätt blir fett föreslår jag tosschampoo, och för dom som precis som mig tränar ofta och därav måste tvätta håret vid vissa tillfällen föreslår jag en lång dusch för att en skippa schampoo och bara köra balsam i topparna, funkar för mig!

 • Åh vilken rolig tävling :D!

  Mitt bästa tips är att KLIPPA HÅRET! Jag ser så många tjejer med långt, slitet hår som hade varit kanonsnygga i kort- eller mellanlångt hår.

 • Alice

  För att hålla mitt hår friskt och för att få min röda färg att hålla längre, tvättar jag endast håret en gång i veckan. Håret vänjer sig snabbt så att det inte blir fett och torrschampo är räddaren i nöden. När jag väl tvättar håret kör jag en riktig kur med antingen färginpackning eller en hemmagjord med avokado och honung. Därefter låter jag håret nästan torka helt, tar i lite arganolja i längderna och fönar torrt. Oljan går verkligen in i håret på det viset och resultatet: supermjukt och glansigt!

 • Olivia

  Mitt bästa tips är olivolja. Om du vet att du bara ska vara hemma en dag eller en halv, sätt då olivolja i hela håret inklusive botten och låt det sitta så länge som möjligt. Skölj sedan håret noga med shampoo och se till att all olja tvättats bort. Resultatet är ett glansigt och mjuk hår. Det funkar givetvis lika bra att ha under natten, se då bara till att skydda kudden och andra textilier ordentligt.

 • Rött hår kräver som dom flesta vet mycket underhåll!
  För att bevara färgen brukar jag göra inpackning i bastun!
  Värmen gör att hårstråna öppnar sig och tar emot all näring, så efteråt sköjer jag håret i kallt vatten för att stänga stråna och bevara näringen! Vill man vara extra snäll mot håret så fönar man det inte utan låter det torka på spolar! Man kan använda spolarna endast i hårbotten om man inte vill ha lockar, så får man istället grym volym, helt utan att håret skadas av varma fönar 😉 Det är mitt bästa tips för mitt röda, tunna hår som behöver all hjälp det kan få!

  Kram / Sofie

 • Mitt bästa tips är att lägga pengar på schampo som EJ innehåller sulfater och parabener. Det torkar ut håret! Köp istället ett lite dyrare schampo, det gör underverk för håret, det kan jag lova!

 • AnnaKaize

  Eftersom jag färgat håret i hundra år (minns knappt min naturliga färg. Tänk om det är grått!?) så är jag noga med att alltid använda värmeskydd, inte tvätta det för ofta, aldrig kamma eller borsta det när det är vått samt alltid använda produkter anpassade för färgat hår.Eller volymprodukter eftersom det är platt också. Jag sätter upp det i en bulle på huvudet när jag sover för att minska slitage och jag äter till o med kosttillskott men trots att jag gör allt rätt så ser jag ändå ut som Gollum i skallen. Depp. Nu måste jag kolla om jag är gråhårig… o.O

 • Amanda

  Mitt bästa tips är att använda kokosfett i topparna, eller i hela håret som en hårinpackning!

 • Minerva

  Handdukstorka(alltid försiktigt!),i med balsam, red ut med en grovtandad kam med balsamet kvar, skölj sedan ur.

 • Lovisa

  Har du långt hår och som jag vrider och vänder på mig under natten – sov med håret i en fläta eller i en knut högt på huvudet! Minskar slitaget samt minimerar kuddfrisyrer av diverse slag.

 • Louise Johansson

  Mitt tips är att ta dig tid till håret när du duschar. Schampo, hårinpackning och sen balsam. Massera hårbotten ordentlig med schampot, det hjälper håret att växa snabbare. Skölj ur balsamet med kallt vatten, då får håret fin glans 🙂 och om du har ännu mer tid så låter du håret lufttorka!

 • Camilla

  Hej!
  Mitt hår är i grunden är en frizzig historia med självfall. Det som får mitt hår att tämjas är att klippa topparna regelbundet, ett milt schampoo & balsam och sedan olja i topparna. 🙂

 • Sanna

  Det här kommer nog låta knäppt.. men det absolut bästa mot mina torra hårtoppar är hudkräm, speciellt Eucerins Aquaporin eller valfri lättare hudkräm med karbamid i. Man tar lite i händerna och gnider runt som om du skulle smörja in själva händerna men innan det torkar drar du händerna längst med längderna och topparna. Funkar bäst om håret är lite fuktigt.

 • ATt strunta i schampo (eller åtminstone schampo med sulfater) och inte ha så stor tillit till märken bara för att de är dyra. Innehållsförteckningarna ser likadana ut och vissa extrakt som sägs finnas i vissa produkter kanske bara finns där i mikroskopisk mängd. Var källkritiska – lita inte på allt reklamen eller frisören/säljaren säger!

 • Christina

  Jag tycker att Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor är godis för håret, luktar underbart gott och lämnar håret lika lent som efter ett besök hos frisören.

 • Pauline

  Jag brukar ha i olivolja i håret någon gång i veckan. Till exempel brukar jag smörja in håret i olivolja när jag ska träna hemma och sen tvätta bort det i duschen efteråt. Att sova med det är också superbra. Håret mår jättebra efteråt.

 • Tvätta inte håret för ofta & gör en inpackning en gång i veckan. Jag har börjat använda Loréals Kreatin schampo & mitt hår har blivit mycket starkare så det rekomenderar jag verkligen :]

 • Mitt bästa tips är; Mikrofiber turban för håret!

  Det låter lite crazy men det är en riktig produkt, det är en “huva” i mikrofiber man virar runt håret när det är nytvättat och håret känns helt fantastiskt. Torkar snabbare än vanlig handduk och känns inte lika “slitigt”.

 • Annah

  Mitt bästa tips för ett vackert hår är att satsa på RIKTIGT bra produkter, hos frisören eller som man beställer från internet. De må kanske va lite dyrare än om du köper i affären, men du får mer för pengarna! Och borsta inte håret när det är blött, det sliter mer och håret är ca 30 % skörare då, så vänta på att det torkar i en turban 🙂 Håller tummarna!

 • Ifrith

  Mitt bästa tips är att inte borta håret med hårborstar som har metallpiggar (Denman gör ruskigt hårvänliga borstar med plastpiggar). Hårborstar med metallpiggar som slutar med en liten “plastplupp” upplever jag som de allra värsta hårsabotörerna.

 • Emma

  Vilken rolig tävling,och många bra tips!

  Mitt bästa tips för att skona både långt och halvlångt hår från onödigt slitage är att alltid luta dig framåt när du tvättar och låta hårlängderna hänga fritt.
  Det är (oftast) endast hårbotten som behöver rengöras med schampo;hårtopparna slits och trasslar sig i onödan av att läggas i en “hög”uppe på hjässan och att masseras runt.

  (en ytterligare fördel är att dom med acneproblem på ryggen undviker att spola balsam/inpackning över den…)

 • Koka upp 2 dl vatten och häll i 10 droppar rosmarinolja, blanda och häll i en sprayflaska. Där har du den bästa naturliga leave-in sprayen som är magi för torrt hår och uppfriskande för normalt hår. Används varje dag och mina toppar har slutat gå av, nu kan mitt hår bli långt igen!

 • Karin

  Mitt bästa tips är att använda mandelolja i håret, ungefär som vanlig hårolja, men utan alla silikoner. Det har funkat superbra för mig, som har lockigt hår, eftersom det håller frisset på plats. Det enda som är lite trixigt är att inte ta för mycket, eftersom håret kan se lite flottigt ut.

 • Lotta Larsdotter

  Mitt bästa tips är att använda inpackning 1-2 gånger i veckan!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>