Purity undrar: Vad önskar du dig i beautyjulklapp i år?


purity undrar5


Vad önskar du dig i beautyjulklapp i år? Är önskelistan lång, eller föredrar du att köpa dina skönhetsprodukter själv?

Mitt svar: En modern plattång skulle inte sitta fel, den jag har har nog minst 10 år på nacken!


bryt1


Purity asks you: What beauty item/s do you wish for for christmas? Is your list long, or do you prefer buying your own beauty items?

My answer: A modern flat iron would be nice, the one I have I got at least 10 years ago!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

17 comments to Purity undrar: Vad önskar du dig i beautyjulklapp i år?

 • Urban Decay Naked basics och liquid gold 🙂

 • Jag föredrar ifs att köpa mina beautygrejer själv men en ansiktsbehandling får gärna gömma sig bland klapparna.

 • Elin

  En helkroppsmassage, LOccitane handkräm, mascara från clinique och en Glossybox prenumeration står på min lista just nu 😉

 • Linda T

  Har en lång lista med bla Dior Rouge lipstick i nr 766, 551 eller 565. Dior ögonskuggor i smokey nude eller smokey khaki. Chanel Illusion d´ombre nr 82 el 83 samt några Chanel läppstift.

 • Sofia

  Förra året köpte jag en bodyshop-kalender till mig, i år bytte jag den mot 6 månader Glossybox. Så nu får jag julklappar ett halvår framöver, och eftersom jag ser det typ som en julkalender slipper jag bli besviken på saker jag inte ville ha 😉
  Är student, men inbillar mig att jag eh.. pluggar bättre med lite uppmuntran

 • Jag har önskat mig UD Naked 2 Palette av min pojkvän. Har visat vart han kan köpa den också 😉

 • Jag önskar mig den fina neccessären med produkter från Idun! Har kalendern från Body Shop hemma så något mer önskar jag mig faktiskt inte i beautyväg 🙂

 • Ami

  Jag vill gärna få ett presentkort från Body Shop eller från min massage/hudvårdsstudio.

 • Fröken Frodig

  Jag blir själv förvånad över valet, men önskar mej faktiskt delar ur TBS julserie med vaniljdoft, jag som oftast inte gillar vanilj. Men den är så himla härlig! Sen vill jag ju gärna ha en massa annat i beautyväg, parfym, cremer, nagellack, you name it… Vet att jag får en doft, för jag var med och köpte den häromdagen, så det säkert blir rätt 🙂

 • am

  Önskar mig också en platttång, gärna en från ghd 🙂

 • Åååh, önskar mig en massa!
  Bland annat UD Naked 2 och Smoked… Skulle väldigt gärna vilja ha OPI The Man With The Golden Gun också! 😀 Och så en massa mer smått och gott!

 • Åh vilken rolig fråga 😀

  I beautyväg önskar jag mig ansiktsbehandlingar, kemiska peelingar och hudvårdsprodukter från MD Formulations… Och en Mason Pearson-borste! Och givetvis massor med smink.. 😀

 • Om jag hade fått UD’s Naked2 hade jag kunnat dö lycklig.

 • Cissi

  Min önskelista är nog ett par mil lång 😉 en hel del Mac-smink och opi-lack står med, likaså lite härliga bodyshop-produkter. Vi har en deal med mamma att vi går och shoppar några av våra julklappar tillsammans eller till och med köper dem själva ibland så tar hon över dem. Superbra för då kan vi få precis det vi vill ha även om vi inte har råd eller lust att köpa det själva 🙂 under granen väntar sen bland annat Forever Marilyn och Pure Zen från Macs Marilyn Monroe-kollektion och too faced milk chocolate soleil. Önskar att det kunde bli jul snart! 😉

 • Angelika

  En av alla dessa vackra paletter som kommer ut skulle definitivt inte sitta fel! Känner både och angående att köpa själv. Roligt med överraskning, vilket det inte riktigt blir om du köper själv 🙂 .
  Men samtidigt vet du bäst själv vad du behöver till din sminksamling.
  Smart är ju som Sofia i en av kommentarerna ovan nämner, en prenumeration på exempelvis GlossyBox då varar julen och överraskningen länge!

 • Jag önskar mig några ögonskuggepaletter,
  en parfym, body butters och body lotions,
  nagelack från OPI och massor av MAC-produkter.

 • Amanda

  Jag köper helst själv, fast som Angelika säger så blir det ju inte lika mycket till överraskning.. Men har hintat lite till min sambo om att jag kanske skulle behöva fler nagellack och har lämnat önskespreadsheetet uppe ett antal gånger 😉 Får väl helst enkelt se vad som finns under granen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>