Lime Crime Alchemy Fantasy palette

I förra veckan damp det ner ett överraskningspaket från underbara fina Viola på Killer Colours som innehöll bland annat den superfina ögonskuggspaletten Alchemy från USA-baserade Lime Crime. Hur gulligt?! Paletten innehåller fem skuggor: Divination, Spellbound, Love potion, Lucky charm och Incantation.


Limecrime alchemy palette


Limecrime alchemy palette1Paletten är gjord av tunn metall, och själva skuggorna ligger i en insats av svart blank plast. Paletten känns ganska lätt men ändå stadig, och den har en bra storlek för att få plats i en resenecessär. Divination är djupt turkos, Spellbound är en varm vitguld, Love potion är lila med blågrönt skimmer, Lucky charm är mustigt smaragdgrön och Incantation är rostigt orange. Alla fem skuggorna har en frostfinish.


Limecrime alchemy palette2
Incantation, Lucky charm, Love potion, Spellbound, Divination


Limecrime alchemy palette swatch
Incantation, Lucky charm, Love potion, Spellbound, DivinationJag blev verkligen positivt överraskad över hur mjuka, krämiga och högpigmenterade samtliga skuggor är. De beskrivs dock som duokroma, den enda riktigt duokroma skuggan av dessa fem är lila Love potion som är dödligt vacker med sitt skalbaggeskimmer, men det gör inte de andra fyra skuggorna mindre vackra för det. Gillar du alla fem färgerna är den här paletten väl värt ett köp, här snackar vi grymma skuggor av hög kvalitet – nu vill jag ha de andra tre också! Lime Crimes Fantasy palettes kostar $34.99/st (ca 270 kr i dagens växelkurs) och finns att klicka hem från deras onlineshop.

In English: Last week, I got a surprise package from sweet Viola at Killer Colours including the Alchemy palette from Lime Crime. How cute is that?! The palette contains five shadows: Divination (deep turquoise), Spellbound (warm white gold), Love potion (purple with blue/green shimmer), Lucky charm (deep emerald green) and Incantation (rusty orange). All five have a frosty finish. I was pleasantly surprised how soft, creamy and highly pigmented these shadows are! The palette is described as duochrome though, and the only real duochrome shadow is Love potion which is totally gorgeous, but it doesn’t make the other shadows less gorgeous. If you like all five shades, this palette is a real catch. It makes me crave the other three, too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

11 comments to Lime Crime Alchemy Fantasy palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>