Deborah 7 & 13 Shine creator lipstick

Nu i november lanserade Deborah en ny läppstiftsformula, Shine creator lipstick, i 14 nyanser. Jag tänkte er visa nr 7 och 13.


Deborah shine creator lipstick


Deborah shine creator lipstick1Shine creator lipstick ska ge läpparna glans och lyster, samtidigt som det ska återfukta med hjälp av vitamin B och C, olja från granatäpple och antioxidanter. Det är allergivänligt och innehåller SPF 15, och Deborah själva kallar formulan en blandning mellan läppstift och gloss. De kommer i en röd plasthylsa av genomskinlig tjockare och tyngre plast och har en väldigt lätt, nästan omärkbar söt doft.


Deborah shine creator lipstick - 7
7


Deborah shine creator lipstick - 13
13Nr 7 har en mediumtonad aningen varmtonad rosa färg i stiftet och blir godisrosa på läpparna. Nr 13 är intensivt rött i stiftet och får en rosenröd färg när det är applicerat. De känns aningen geléaktiga på läpparna och får hög glans och en transparent färg, de påminner mycket om IsaDoras Jelly kiss shine-stift, men med mer pigment.


7


13Gillar du skira läppstift som är mjuka, sköna och geléaktiga på läpparna med massor med glans och dessutom ger läpparna fukt, tror jag definitivt att du kommer gilla Shine creator lipstick. Min favorit av dessa två är nr 13, men båda är superfina! Shine creator lipstick kostar 110 kr styck och finns ute i butik från och med mitten av november.

In English: In november, Deborah launches a new lipstick formula, Shine creator lipstick, in 14 shades. I’ve tried no 7 and 13. They are formulated to give the lips shine and moisture, and protect the lips with SPF 15. Deborah calls these a hybrid between lipsticks and lipglosses. No 7 is a medium dark warm pink in the tube but turns candy pink on the lips, no 13 is an intense red in the tube but gets a rose red on the lips once applied. They feel like a jelly on the lips and get a high shine finish and a transparent, but still quite pigmented colour. If you like sheer, soft and jelly-like lipsticks that adds shine and moisture, you will probably love these!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Deborah 7 & 13 Shine creator lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>