Sleek makeup Ultra mattes V2 / Darks i-Divine palette

Ultra mattes V1/brights från Sleek makeup är en ögonskuggspalett bestående av 12 matta ögonskuggor i dova, murriga färger. Paletten tillhör det permanenta sortimentet av i-Divine-paletter.


Sleek ultra mattes v2-darks


Sleek ultra mattes v2-darks1
Orbit, Ink, Highness, Noir, Dune, Pillow Talk
Thunder, Maple, Flesh, Paper Bag, Villan, FernSjälva paletten mäter ca 8×13 cm och är i robust svart matt plast. I locket hittar vi en fullstor spegel, och de 12 skuggorna på 1.1 gram styck är ca 15 mm i diameter. Nyanserna heter Orbit, Ink, Highness, Noir, Dune, Pillow Talk, Thunder, Maple, Flesh, Paper Bag, Villan och Fern.


Sleek ultra mattes v2-darks swatch1
Orbit, Ink, Highness
Thunder, Maple, Flesh 


Sleek ultra mattes v2-darks swatch2
Noir, Dune, Pillow Talk
Paper Bag, Villan, Fern Precis som i Ultra mattes V1/brights så är det de ljusare skuggorna (Dune och Pillow talk) som imponerar minst, medan de mörkare skuggorna är riktigt pigmentrika, mjuka, krämiga och härliga och alldeles underbara. Gillar du att sota i färg kommer du definitivt att gilla den här paletten! Sleek makeups i-Divine-paletter finns att klicka hem från den brittiska hemsidan för $9.99, vill man istället shoppa svenskt så finns den hos Doftoteket och Smink.net för 139 kr.

In English: Ultra mattes V1/brights from Sleek makeup is an eyeshadow palette consisting of 12 bright matte colours: Orbit, Ink, Highness, Noir, Dune, Pillow Talk, Thunder, Maple, Flesh, Paper Bag, Villan and Fern. Just like in the Ultra mattes V1/brights palette, the lighter shadows (Dune and Pillow talk) are least impressive, while the darker shadows are highly pigmented, soft, creamy and allover lovely. If you like colourful smoky eyes, you will love this palette!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to Sleek makeup Ultra mattes V2 / Darks i-Divine palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>