The Body Shop Dazzling Copper The Sparkler

För tredje julen i rad bjuder The Body Shop på ett urfint skimmerpuder för hår och dekolletage i en sprayflaska med puff: The Sparkler. Årets nyanser är förra årets guldpärla, Enchanted gold, och nya nyansen för i år, Dazzling copper.


TBS copper the sparklerThe Sparkler kommer i en frostad glasflaska med en urgullig puff som används för att puffa ut pudret på hud och hår. Det appliceras med fördel på huden efter att du har smort in dig, då fäster det lite bättre. Resultatet blir ett finmalet, väl spritt skimmer i en varmtonad kopparnyans som känns silkesmatt på huden och har en svag blommig doft. Superfint då du vill lyxa till det och glänsa lite extra, dessutom är själva förpackningen ca hur fin som helst att ha på sminkbordet! The Sparkler finns ute i butik nu tillsammans med resten av julkollektionen Christmas rocks och kostar 255 kr.

In English: One of this year’s shades of the shimmery powder for hair and body, The sparkler, from The Body Shop, is called, Dazzling copper. It comes in a frosted glass bottle with a gorgeous puff that is used to dispense the powder onto the skin and hair. I recommend that you apply it after using a moisturizer, which makes it adhere a bit better to the skin. The result is a finely milled, well spread shimmer in a warm, coppery shade that feels silky soft on the skin and has got a faint flowery scent. Gorgeous when you want to add a bit bling to your life and shine a bit extra, plus the bottle is just _so_ gorgeous to keep on your vanity!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to The Body Shop Dazzling Copper The Sparkler

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>