The Body Shop Mint, Coconut, Peach & Raspberry Lip gloss

Nu i november lanserade The Body Shop ett gäng helt nya läppglans med smaker och dofter inspirerade av dofterna på deras kroppsvårdsprodukter. Jag tänkte att vi skulle ta en lite närmare titt på fyra av de elva smakerna/dofterna: Mint, Coconut, Peach och Raspberry.


TBS lip glossLäppglansen kommer i klämtuber med inbyggd snedskuren appikatortip. Själva glossen är berikade med vitamin B5, vitamin E och ekologisk Community fair trade-producerad kokosnötsolja. De har en lätt känsla på läpparna som känns mjuk och behaglig, är väldigt o-klibbig och återfuktar även läpparna en aning. Dofterna/smakerna är riktigt härliga och rika – Mint smakar mynta (jag tänker på mojitos), Coconut har en härlig, fyllig kokoston, Peach doftar och smakar precis som underbara höstserien Vintage peach, och Raspberry har en fruktig, läskande hallondoft/smak.


TBS mint lip gloss
Mint


TBS coconut lip gloss
Coconut


TBS peach lip gloss
Peach


TBS raspberry lip gloss
RaspberryDå glossen är extremt lätt färgade, i princip genomskinliga på läpparna, föreslår jag att du väljer gloss efter smak och tycke på doft och smak snarare än för färgen. Av dessa fyra är raspberry den enda nyansen som ger lite, lite färg på läpparna, i övrigt är det svårt att skilja dom åt – med undantag av mint som inte innehåller något skimmer. Lip glossen finns ute i butik nu, rymmer 12 ml och kostar 125 kr/st.

In English: This fall, The Body shop launches a new lipgloss in 11 shades inspired by the scents of their body products. I’ve got Mint, Coconut, Peach and Raspberry to show you. They come in squeeze tubes with a slanted applicator tip, and the glosses are enriched with vitamin B5, vitamin E and ecologic Community fair trade produced coconut oil. They have a light, non-sticky feeling on the lips and also feel a bit moisturizing. The scents/tastes are rich and lush – Mint tastes like mojitos, Coconut has a rich, creamy coconutty aroma, Peach tastes and smells just like the Vintage peach series, and Raspberry has got a fruity, zesty tone to it. Since the glosses are very lightly tinted, I suggest you choose from your preferred taste/scent rather than the shades. Out of these four, Raspberry was the only one that gives a light tint to the lips, otherwise they pretty much look the same once on the lips.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to The Body Shop Mint, Coconut, Peach & Raspberry Lip gloss

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>