Recension: bareMinerals Stroke of light eye brightener

I höst släppte mineralsminksmärket bareMinerals ett gäng nya concealers. En av dom heter Stroke of light eye brightener  och är en ljusreflekterande flytande concealer. Den kommer i fyra nyanser, jag har testat den ljusaste kalltonade, Luminous 1.


bareMinerals Luminous 1 Stroke of light eye brightenerStroke of light eye brightener kommer i en långsmal hylsa med inbyggd platt filtapplikator. Den utlovar en omedelbar uppljusning av ögonområdet, samtidigt som den ska trolla bort mörka skuggor och arbeta långsiktigt mot fina linjer och mörka ringar.


bareMinerals Luminous 1 Stroke of light eye brightener1Jag duttar på ett par streck med hjälp av applikatorn och sen jobbar jag in concealern med hjälp med fingret eller en pensel, bäst resultat får jag faktiskt av att använda ett finger då det hjälper produkten att verkligen smälta in i huden. Även ett tunt lager ger ett uppljusande och ganska täckande resultat, samtidigt som den blir i princip osynlig på huden. Den innehåller ljusreflekterande partiklar, men inget uppenbart skimmer, så den går även att använda på röda partier i andra delar av ansiktet – men är ingen hit att använda på plitor och finnar, då ljusreflekterande produkter snarare har en tendens att framhäva än att dölja ojämnheter i hudstrukturen.


bareMinerals Luminous 1 Stroke of light eye brightener2Den här har snabbt blivit en favorit hos mig, framförallt trötta morgonar då ringarna är lite mörkare än vanligt under ögonen och jag vill ha något som går snabbt och enkelt att applicera men ändå se naturligt ut. Synd bara att den är så dyr här i Sverige, nästa exemplar blir att shoppa online eller utomlands där bareMinerals är lite billigare.

Pris: 385 kr / 5,5 ml
Betyg: 5 / 5

In English: Stroke of light eye brightener is a light reflective liquid concealer. It comes in four shades, I’ve tried the lightest cool toned, Luminous 1. It promises instant brightening of the eye area, while erasing dark circles and working actively to prevent fine lines and dark circles. I dab a couple of dots using the applicator and then blend it with a brush or with my finger, and even a thin coat brightens and covers dark circles beautifully, while the concealer is basically invisible on the skin. You can also use it on red areas on the rest of your face, but stay away from using it on skin imperfections since light reflective products have a tendency to enhance zits and such. This concealer has quickly become a favourite of mine, especially on early mornings when I have little time and need something that works quickly and effeciant while still looking natural.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Recension: bareMinerals Stroke of light eye brightener

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>