Sleek makeup Ultra mattes V1/brights i-Divine palette

Ultra mattes V1/brights från Sleek makeup är en ögonskuggspalett bestående av 12 matta ögonskuggor i starka, härliga färger. Paletten tillhör det permanenta sortimentet av i-Divine-paletter.


Sleek ultra mattes v1-brights


Sleek ultra mattes v1-brights1
Chill, Pout, Sugarlite, Dragon Fly, Pucker, Bammi
Cricket, Bolt, Strike, Floss, Crete, Pow!Själva paletten mäter ca 8×13 cm och är i robust svart matt plast. I locket hittar vi en fullstor spegel, och de 12 skuggorna på 1.1 gram styck är ca 15 mm i diameter. Nyanserna heter Chill, Pout, Sugarlite, Dragon Fly, Pucker, Bammi, Cricket, Bolt, Strike, Floss, Crete och Pow!.


Sleek ultra mattes v1-brights swatch1
Chill, Pout, Sugarlite
Cricket, Bolt, Strike


Sleek ultra mattes v1-brights swatch2
Dragon Fly, Pucker, Bammi
Floss, Crete, Pow! Jag blev riktigt imponerad av den kraftiga pigmenteringen i de flesta av dessa skuggor, matta skuggor är ofta hårda och pigmentlösa, men nästan alla av dessa är mjuka, krämiga och pigmentrika. De skuggor med lite sämre pigment i är helt klart de ljusa skuggorna: Chill, Floss, Crete och Pow!, medan de starka, lite mörkare färgerna levererar helt otroligt bra. Är du ett fan av matta, färgstarka ögonskuggor är denna palett nästan ett måste! Sleek makeups i-Divine-paletter finns att klicka hem från den brittiska hemsidan för $9.99, vill man istället shoppa svenskt så finns den hos Doftoteket för 139 kr.

In English: Ultra mattes V1/brights from Sleek makeup is an eyeshadow palette consisting of 12 bright matte colours: Chill, Pout, Sugarlite, Dragon Fly, Pucker, Bammi, Cricket, Bolt, Strike, Floss, Crete and Pow!. I’m really impressed by the pigmentation in most of these eyshadows – rich, creamy and easy to apply. The ones that applied a bit less good than the others were the lighter shades: Chill, Floss, Crete and Pow!, while the brighter, darker shades are just fantastic. If you love matte brights, this palette is a must-have!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Sleek makeup Ultra mattes V1/brights i-Divine palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>