Recension: Lady Speed stick Stainguard 24 hour protection antiperspirant/deodorant

Efter att ha läst det ena goda omdömet efter det andra på Lady Speed sticks-deodoranterna så köpte jag mig till slut ett exemplar för att testa under senaste Riga-resan. Deodoranten i stiftform, som tyvärr inte finns att köpa här i Sverige, kommer i ett gäng olika varianter, jag beslutade mig för att testa den som heter Stainguard.


lady speed stickLady Speed stick Stainguard utlovar skydd mot gula fläckar på vita kläder av deodorant och 24 timmars antiperspirantskydd. Den har en lätt, blommig doft och stiftet skruvas upp ur hylsan. Eftersom det är en stift-deo det handlar om så torkar den direkt på huden.

Jag har jättesvårt att bestämma mig för vad jag tycker om den här deodoranten. Vissa dagar fungerar den helt fantastiskt, andra dagar håller den inte alls måttet ens ett par timmar, varken genom att förhindra svettproduktion eller maskera illaluktande odör. Jag har däremot inte upptäckt att den ger ifrån sig några gula fläckar på de få vita kläder jag äger. Överlag, en okej deo till ett väldigt förmånligt pris, men ingenting jag kommer bunkra upp på nästa gång jag reser utomlands och hittar den i butik.

Pris: ca 20 kr/45 gram
Betyg: 3/5

In English: Lady Speed stick Stainguard promises protection against yellow stains on white clothes and 24 hours of antiperspirant protection. It has got a faint, flowery scent and the stick is screwed out of the tube. Since it’s a stick, the drying time is basically non-existant. I’m having a really hard time deciding what I think about this one. Some days, it works fine, other days it fails after just a couple of hours and neither protects against moisture or bad odor. Overall, a good deodorant for a decent price, but nothing I’ll stock up on the next time I go abroad (it’s not available here in Sweden). 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Recension: Lady Speed stick Stainguard 24 hour protection antiperspirant/deodorant

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>