Purity undrar: Hur många skönhetsbloggar följer du?


purity undrar5


Hur många skönhetsbloggar följer du? Vilka då, förutom puritybeauty.se? Läser du mest svenska eller internationella skönhetsbloggar?

Mitt svar: Ett trettio-fyrtiotal, skulle jag uppskatta det till. De flesta hittar ni i min länklista här till höger. Jag följer i regel framförallt svenska skönhetsbloggar, men det är en handfull internationella bloggar skrivna på engelska också.

bryt1


Purity asks you: How many beauty blogs do you follow? Which ones, except puritybeauty.se? 

My answer: About thirty or fourty, most Swedish but also a couple of international ones – you can find most of them in my link list to the right!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

17 comments to Purity undrar: Hur många skönhetsbloggar följer du?

 • 35-40 stycken… Främst svenska! 🙂
  Men sen är jag en riktig youtube-nörd också så följer massa “gurus” där och följer även några av deras bloggar! 🙂

 • Wysteriia, Killer colours, Linda Hallberg, El Mika, Glitter Sisters, Beleza, Tanci, Fröken Rosa, Saint Bella, Skimmerskuggan etc Men precis som dig så ligger det nog runt 50 bloggar, varav dom flesta är svenska! 🙂

 • Skatan

  Kanske 10-15 stycken rena sminkbloggar, mest svenska men enstaka brittiska också. Följde fler innan men tyckte att det blev så mycket upprepningar och samma samma…. Behöll de jag tycker skriver bäst och har snyggast bloggar 🙂

 • Ami

  Jag följer inte så många. Det är nog runt tiotalet och främst nagellacksbloggar.

 • Jag läser ett 20-tal skönhetsbloggar men helt ärligt så tycker jag Purity är den enda som är riktigt bra. Det här är utan konkurrens den bästa skönhetsbloggen i Sverige och ingen annan kan egentligen mäta sig med dig. Jag har följt flera av dina skönhetsråd och har köpt flera produkter som du har rekommenderat. Jag uppskattar tiden du lägger ner på dina inlägg och att alla är relevanta till ämnet – om jag går in på en skönhetsblogg vill jag ju läsa om skönhet och inte att nån var ute med sin hund och drack to go-latte, som det är på flera skönhetsbloggar tyvärr. Du skriver otroligt bra och det är ordning och reda, både på inläggen och sidan i sig. Tack!

 • runt tjogotal kanske, framförallt svenska bloggar, men även några skrivna på engelska bland annat beautydepartment:)

 • Josefine

  Tror att det är …6 st kanske. Det var betydligt fler innan, men efter jag blev allergisk så blir jag bara bitter haha. Speciellt Linda Hallberg som lägger upp så sjukt mycket snyggt, det klarar jag inte längre 😛 Så nu följer jag de bloggar som blandar produkter mer, och inte bara sånt som är till för att ha runt ögonen 🙂

 • Annika

  Din proffsiga blogg läser jag regelbundet, det märks att du lägger ner mycket tid, den är alltid så snygg och informativ! Jag besöker även några utländska bloggar då och då. Annars följer jag inte några speciella mer än sporadiskt – det tar alldeles för mycket tid. Dessutom är det litet trist att så många skönhetsbloggare skriver om precis samma saker, förmodar att det beror på att de blir inbjudna till samma events.

 • Jag följer dig, Wysteriia, Honi och Beleza 🙂 Så de är bara svenska skönhetsbloggar 🙂 Har följt Wysteriia i ca 1 år nu och är “ny” följare av er andra tre

 • 30-40 stycken! FÖrutom Purity är mina favoriter Killer Colous, Fröken Rosa, Beleza och Nailtastic bl.a.

 • Jag tror jag läser ett 50-tal skönhetsbloggar,
  både svenska och internationella.
  Det är dock bara ett fåtal som jag följer slaviskt.

 • Sannah

  Jag håller helt med Elin om att Puritybeauty är klart överlägsen andra bloggar. I alla fall dem som jag har varit inne på. Därför är detta den enda bloggen jag verkligen följer.

  Men då och då tittar jag ju in på andra bloggar också, och en som jag ofta återvänder till är “The Small Things Blog”, eftersom jag aldrig kan få nog av frisyrtips!

 • Johanna

  7 st, bland annat Linda Hallberg, Helen Torsgården och Beautifreaks. 🙂

 • Jag följer även Linda Hallberg, Viola och Anna Wahlgren. Och när jag fäljer en blogg, följer jag den noggrannt.

 • Följer bara kanske fem stycken,är kräsen 😉 min egen med såklart!

 • följer en hel del skönhetsbloggar, speciellt alla goa tjejer man träffat IRL på pressvisningar och events 🙂 Listan kan göras lång – och självklart är din blogg med 🙂

 • Maria

  jag följer bara din faktiskt!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>