The Body Shop Smoky moonstone 4-step smoky eyes palette

Vi fortsätter att titta lite närmare på godbitar ur The Body Shops julsminkkollektion Christmas rocks. Det släpps två 4-step smoky eyes-paletter, en varm och en kall, precis som förra året. Jag har årets kalla palett, Smoky moonstone, att visa er.


TBS smoky moonstone palette


TBS smoky moonstone palette1Själva paletten är i rejäl, svart plast, med en spegel i locket och två medföljande ögonskuggspenslar i syntethår, en platt och en snedskuren. Den här gången är alla fyra skuggorna puderskuggor, och består av en highlighter i varm pärlemo, en ljus skugga i kallt guld, en mediummörk neutral brun skugga och en lite mörkare gråbrun skugga. Samtliga färger är skimriga.


TBS smoky moonstone palette2Alla fyra skuggorna är krämiga, högpigmenterade, mjuka och av hög kvalitet. De fäster bra på huden, appliceras jämnt och fint, och färgerna harmoniserar bra med varandra. Perfekt för en kalltonad, men ändå brun/guldig sminkning, och färgerna kontrasterar tillräckligt bra mot varandra för att det ska gå att göra en komplett ögonsminkning, trots att alla fyra färgerna är skimriga/frostiga.


TBS smoky moonstone palette3


TBS smoky moonstone palette swatchGillar du kalltonade bruna/guldiga nyanser och är ute efter en palett du kan använda för att göra en komplett ögonsminkning med, kan Smoky moonstone vara väl värd att spana in! Även den varma paletten, Smoky copper, är superfin. The Body Shops 4-step smoky eyes palettes kostar 295 kr/st och finns ute i butik nu.

In English: The cool palette of the two 4-step smoky eyes palettes that are released with this year’s holiday collection from The Body Shop, Christmas rocks, is called Smoky moonstone. It consists of four shimmery/frosty powder eyeshadows: a warm pearl highlighter, a light cool gold, a medium neutral brown and a darker greyish brown. There are also two synthetic brushes that comes with the palette, one flat and one angled. All four shadows are creamy, highly pigmented, soft and of high quality. They adhere well to the skin, applies evenly and the colours harmonize well with each other while at the same time are contrasting enough to do a complete eye makeup with the palette. If you love cool golds/browns and are looking for a palette with shadows to do a complete eye makeup, Smoky moonstone is well worth checking out! The warm version, Smoky copper, is gorgeous as well =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to The Body Shop Smoky moonstone 4-step smoky eyes palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>