Smashbox Watermelon Reflection high shine lip gloss

Smashbox har flera läppglans i sitt sortiment, ett av dom heter Reflection high shine lipgloss. Det finns 6 nyanser i sortimentet, jag tänkte visa er persikorosa Watermelon.


Smashbox Watermelon Reflection high shine lip glossReflection high shine lip gloss kommer i klämtuber med snedskuren applikatortipp i plast, som är lagom hård för att det ska vara lätt att kontrollera mängden gloss som kommer ut. Glosset innehåller vitaminer och hyaluronsyra som ska återfukta på djupet, samt utjämnande polymerer som ska hjälpa till att fylla ut fina linjer.


Smashbox Watermelon Reflection high shine lip gloss1Själva färgen på Watermelon är medeltäckande, varken skirt eller med full täckning, och ger en fin, persikorosa ton till läpparna med skimmer i guld och rosa. Det är mjukt och skönt på läpparna, men har ändå lite tjockhet och viss klistrighet vilket hjälper till att hålla det på plats. Det känns även aningen återfuktande, och doften är svagt syntetiskt fruktigt.


WatermelonTokgillar färgen, ett perfekt vardagsgloss när jag är ute efter lite färg, glans och skimmer men inte så mycket uppmärksamhet till mina läppar, och det är väldigt smickrande mot min hudton. Dessutom är formulan precis i min smak. Smashbox Reflection high shine lip gloss innehåller 10,5 ml oc kostar 175 kr.

In English: Smashbox’s Reflection high shine lip gloss are lip glosses in a plastic squeeze tube, that contains vitamins and hyaluronic acid that moisturizes the lips, and smoothing polymers that helps filling in fine lines. The scent is a faint synthetic sweet fruity one, and it feels nice and soft against my lips with just the right amount of stickyness that helps it last longer on the lips without being too sticky. The shade Watermelon is a medium coverage peachy pink with a touch of gold and pink shimmer, that looks great against my skintone and makes a great everyday gloss, when you want a touch of colour, gloss and shimmer without drawing too much attention to your lips.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Smashbox Watermelon Reflection high shine lip gloss

  • bella

    En fråga helt orelaterad till denna post, men var kan man nu för tiden köpa OPI-lack på nätet (internationellt, billigare)? Var inne på både transdesign och nailsupplies men hittade inget trots att det fanns där för några veckor sedan. Tips? Var köper du dina lack till bäst pris?

    Tack på förhand!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>