Neotantric Manic love woman EdP

Det alternativa Svenska doftprojektet Neotantric har i sitt sortiment en två dofter med samma namn, en för män och en för kvinnor – Manic love. Damdoften är signerad parfymören Celine Ripert.


Neotantric fragrances Manic love woman EdPManic love woman beskrivs som sexig, avant-garde och full av attityd, en sval, mystisk doft av framtiden med tunna, skira marina och ozona noter på en söt, blommig bädd. Toppnoterna är gröna noter, bergamot och anis, hjärtat består av marina och ozona noter, ros och kashmirträ, och bottnar i persika, vit mysk, cederträ och liljekonvalj.

Det min näsa fångar upp är en tydlig träig, marin och lite blommig doft, med en touch av sötma och syrlighet. Otroligt spännande, komplex och originell, trots att den är väldigt lättburen. Jag har ingenting liknande i min doftgarderob, och den får mig att tänka på sjöjungfrur av någon anledning – sval, oceanisk, med lite sjögräs och åldrat trä. Manic love woman varar ungefär 4-6 timmar på min hud, precis som de flesta andra Eau de parfum:er. Flaskan innehåller 100 ml, kostar 649 kr och finns att köpa bland annat hos Beauti och Eleven.

In English: Manic love woman EdP from Swedish alternativ scent project Neotantric is described as sexy, avant-garde and full with attitude, a cool, mystic scent of the future with thin, sheer marine and ozone scents on a sweet, flowery bed. The top notes are green notes, bergamot and anise, the heart consists of marine and ozone notes, rose and cashmere wood, and the base is peach, white musk, cedar wood and lily of the valley. This scent is really complex and exciting, even though it’s fairly easy worn, and it reminds me of mermaids for some reason with the cool, oceanic, green and woody notes. I have nothing similar in my scent closet!  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Neotantric Manic love woman EdP

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>