IsaDora Purple de luxe Moisturizing lip gloss

Med julkollektionen Northern lights släpper IsaDora två stycken nyanser av Moisturizing lip gloss. Ett av dom heter Purple de luxe och är skirt, neutralt lila med blått och rosa skimmer.


IsaDora purple de luxe lipgloss


IsaDora purple de luxe lipgloss1Läppglanstuben är fyrkantig, och applikatorn är en traditionell snedskuren filtspets. Precis som alla IsaDoras moisturizing lip gloss innehåller Purple de luxe jojobaolja som är återfuktande för läpparna. Det glider på mjukt och smidigt och är lagom klistrigt på läpparna.


IsaDora purple de luxe lipgloss2


purple de luxeJag hade däremot förväntat mig lite mer av den här färgen, som ser intensiv ut i tuben men blir väldigt skir på läpparna. Tror däremot att det kan göra sig riktigt, riktigt bra över ett lila läppstift! Purple de luxe finns ute i butik nu och kostar 99 kr för en tub på 7 ml.

In English: One of the two Moisturizing lip glosses that are released with the IsaDora holiday collection Northern lights is Purple de luxe. It’s a sheer purple with blue and pink sparkles. It has got a square tube and a traditional doe foot applicator, and just as IsaDoras other Moisturizing lip gloss, Purple de luxe  contains jojoba oil which is moisturizing. It glides onto the lips smoothly and has a good amount of stickyness. It does lack a bit in pigmentation, but I think this would rock on top of a purple lipstick!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>