MAC Evening grey Extra dimension eyeshadow

Med julkollektionen Glamour daze släpper MAC ett gäng Extra dimension eyeshadow – en formula som lanserades med In extra dimension-kollektionen i våras som tyvärr inte nådde de svenska diskarna. En av de 8 nyanserna heter Evening grey och är en mörk gråsilver.


MAC Evening grey extra dimension eyeshadow


MAC Evening grey extra dimension eyeshadow1MAC beskriver Extra dimension-formulan som en flytande/puder-hybrid med prismatiska reflektioner som ska ge en lysande metallicfinish och en krämig, silkig känsla på huden. Dosan är samma som MACs vanliga skuggor, men själva skuggan är aningen mindre i vikt då dessa är “fluffigare” än de pressade puderskuggorna.


MAC Evening grey extra dimension eyeshadow2


MAC Evening grey extra dimension eyeshadow swatchFormulan är intressant, krämig och lätt, men applicerar som ett puder, och får en helt fantastisk finish med massor av metalliclyster. Dessutom är Evening grey väldigt högpigmenterad, även på bar hud. Saknar du en högmetallisk mörkare silverskugga i din samling är den här väl värd att spana in! MAC Extra dimension eyeshadow kostar 205 kr/st och finns ute i butik nu.

In English: With the holiday collection Glamour daze, MAC launched 8 shades of Extra dimension eye shadow. I’ve tried Evening grey, a dark metallic silver. MAC describes the Extra dimension formula as a liquid/powder hybrid with prismatic reflections to give a metallic finish and a creamy, silky feeling on the skin. It’s creamy and light, but applies like a powder and gets a gorgeous metallic finish. It’s also very pigmented, even on bare skin. If you’re looking for a dark silver metallic, check this out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to MAC Evening grey Extra dimension eyeshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>