IsaDora Lynx & Northern lights Eye shadow quartet

De två ögonskuggspaletterna som släpps med IsaDoras julkollektion Northern lights heter Lynx och Northern lights, och består av fyra ögonskuggor vardera. Lynx innehåller bruna toner medan Northern lights innehåller lila toner.


IsaDora Norhtern lights 4-palettesPaletterna är IsaDoras vanliga kvartetter, med genomskinligt plastlock och medföljande skumgummiapplikator. Samtliga åtta skuggor har en extremt skimrig finish, som består av små skimmerflagor som ger ett nästan metalliskt intryck på huden. Lynx innehåller en champagnefärgad, en ljus guld, en kall brun och en kall mörk lila, och Northern lights innehåller en krämvit, en gammelrosa, en varm lila och en mörk kall lila.


IsaDora lynx palette1
Lynx


IsaDora northern lights palette1
Northern lightsSkuggorna är krämiga och är lätta att plocka upp på penseln, och har bra med pigmentering så länge man lägger dom på rätt bas – dessa skuggor fäster helt klart bäst på en klistrig bas, på mina bilder ser ni dom swatchade på en bas av foundation, och bäst blir dom om man “trycker” fast dom istället för att svepa på dom. Var med andra ord beredd på att du kan behöva komplettera med andra skuggor för en komplett ögonmakeup. Skuggorna har en väldigt vacker finish, men jag hade gärna sett någon matt eller åtminstone en satin-skugga för att ge lite mer dimension.


IsaDora lynx palette swatch
Lynx


IsaDora northern lights palette swatch
Northern lightsJag gillar båda två supermycket, men får jag bara välja en favorit så är det Northern lights. De här lila skuggorna är ungefär hur snygga som helst mot mina gröna ögon, och skimret är fantastiskt! Lynx och Northern lights kostar 129 kr/st och finns ute i butik nu.

In English: The two eye shadow quartets that are released with the IsaDora holiday collection Northern lights are called Lynx (warm) and Northern lights (cool). They both consists highly shimmery finish eyeshadows, that consists of tiny shimmer flakes that gives a very shiny and almost metallic impression on the skin. The eyeshadows are creamy and highly pigmented, but adhere best to a sticky base, and they look their best when patted on compared to swept on. I love the finish, but I do wish at least one of the shadows had been a matte or satin to add some dimension. My favourite of the two is Northern lights, gorgeous against my green eyes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

15 comments to IsaDora Lynx & Northern lights Eye shadow quartet

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>