Swatches: China Glaze Holiday joy

Jag kunde inte välja bland lacken i China Glazes julkollektion Holiday joy, så det slutade med att jag klickade hem hela kollektionen från eBay, trots att jag vet mycket väl att jag inte är i behov av fler röda krämlack =P Här kommer lite flaskbilder och swatches!


Holiday joy


With love swatch
With love


Red satin swatch
Red satin


Merry berry swatch
Merry berry


Cranberry splash swatch
Cranberry splash


Pure joy swatch
Pure joy


Champagne kisses swatch
Champagne kisses


Angel wings swatch
Angel wings


Glistening snow swatch
Glistening snow


Glitter all the way swatch
Glitter all the way


Pizzazz swatch
Pizzazz


Winter holly swatch
Winter holly


Blue bells ring swatch
Blue bells ringMina favoriter är, som väntat, glitterlacken, och stjärnorna i mina ögon är gröna Winter holly, galna Glitter all the way och vackra kalltonade Pizzazz. Hela kollektionen känns dock klockren och jag älskar alla 12 nyanserna, bland de röda lacken är Cranberry splash med sin vackra lyster min favorit. Lacken är på väg ut i butik nu under november, är det något av dessa som lockar er?

In English: I couldn’t choose from the polishes in China Glaze’s holiday collection Holiday joy, so I ended up buying the entire collection. Here are some bottle pics and swatches, my favourites are Winter holly, Glitter all the way, Pizzazz and Cranberry splash – but I do love them all and this is such a gorgeous collection!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

26 comments to Swatches: China Glaze Holiday joy

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>