Dior Diorling Rouge Diorific lipstick

Diorling heter ett av de fyra Rouge Diorific-läppstift som lanseras med Diors julkollektion Grand bal. Det är starkt körsbärsrött och har en semi-matt formula.


Dior Diorling diorific lipstick


Dior Diorling diorific lipstick1Rouge Diorific kommer i specialdesignade, tunga guldhylsor. Själva läppstiftet är lagom mjukt, känns återfuktande, extremt högpigmenterat, glider på på läpparna som sammet och sitter sedan som berget. Det behövs ett väldigt tunt lager för full täckning, och det sitter bra på plats under dagen, till och med genom en måltid, och blöder inte utanför läppkonturerna. När det mattas av så lämnar det ett stain kvar på läpparna, vilket gör att det inte ser lika avnött ut som om det hade försvunnit helt.


DiorlingÄr du ute efter ett lyxigt, klassiskt sammetsmatt rött läppstift i en glamourös guldförpackning, med helt fantastisk formula, hållbarhet och känsla på läpparna så är Diorling väl värt att spana in om du vill unna dig något litet extra lyxigt. Ca 360 kr går Rouge Diorific-stiften på, och julkollektionen Grand bal finns ute i butik från och med vecka 42.

In English: Diorling is one out of four Rouge Diorific lipsticks that is launched with the holiday collection Grand bal. It’s a bright cherry red with a semi matte formula. The Rouge Diorific lipsticks comes in specially designed, heavy golden tubes. The lipstick itself feels soft, moisturizing, is extremely well pigmented, applies like velvet and then stays put for hours on the lips without bleeding. You need a very thin layer for full coverage, and when it wears off the lips, it leaves a stain behind which makes it look less faded before reapplying compared to lipsticks that wears of completely. If you’re looking for a luxurious, classic velvet matte red lipstick in a glamourous golden packaging, with a fantastic formula, lasting powder and feeling on the lips, Diorling is well worth checking out if you’re looking for pampering yourself with something out of the ordinary.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

13 comments to Dior Diorling Rouge Diorific lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>