Jag är nominerad i Parelle Beauty awards!

Hej fina läsare!

Häromdagen fick jag ett mail från skönhetsföretaget och butiken Parelle som har skickat ut en enkät till skönhetsintresserade personer. Där har man fått nominera sin favoritblogg inom skönhet och det visade sig att jag är en av finalisterna =D Tusen tack till er som har nominerat mig, det är en grym skara bloggare bland de nominerade!Jag har ju aldrig blivit nominerad i något liknande förut så det är hur kul som helst att bara vara nominerad, men jag skulle så klart bli lite extra glad om ni ville rösta på just mig. Klicka på bilden ovan för att komma till omröstningen där ni kan rösta på mig eller någon av de andra grymma skönhetsbloggarna.

Puss!

In English: I’ve been nominated as one of ten Swedish beauty bloggers as Beauty blog of the year at Parelle cosmetics! I would be so happy if you wanted to cast a vote for me, click on the image above to come to the voting page!

Love and kisses!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to Jag är nominerad i Parelle Beauty awards!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>