Make up store Kayo Glitter eye liner

Med Foxy-kollektionen lanserar Make up store en glitter eye liner med samma namn som kvinnan bakom kollektionen: Kayo.


MUS kayo glitter eye liner


mus kayo glitter eye liner1Eyelinern består av turkosa holografiska glitterpartiklar i en genomskinlig bas och kommer i en tub med inbyggd tunn eyelinerpensel. Eftersom den har en genomskinlig bas så behöver man antingen applicera den i flera lager eller lägga den ovanpå en annan eyeliner för att få en täckande linje, men partiklarna ligger ändå ganska tätt.


mus kayo glitter eye liner2


mus kayo glitter eye liner swatchDet här är min favoritprodukt i Foxy-kollektionen – helt fantastisk färg, glittret sprider ut sig fint och lägger sig inte i klumpar när man applicerar, och trots att det går att skapa en liknande effekt med löst glitter och mixing medium så är en färdig glitterliner helt klart smidigare. Mitt favoritsätt är att bära den ovanpå en tealfärgad ögonpenna, hur snyggt som helst! Kayo finns ute i butik från och med denna vecka och kostar 155 kr.

In English: With the Foxy collection, Make up store launches a glitter eye liner with the same name as the woman behind the collection: Kayo. It consists of turquoise holographic glitter particles in a clear base and comes with a built in thin eyeliner brush. Since the base is clear, you either need to apply it in layers or on top of another eyeliner to get an opaque line, but the particles are still pretty dense. This is my favourite product from the Foxy collection – fantastic colour, the glitter spreads nicely when applying without clumping, and even though you can create a similar effect using a loose glitter and mixing medium, an eyeliner is way less hassle. My favourite way to wear it is on top of a teal pencil, gorgeous!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Make up store Kayo Glitter eye liner

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>