Månadens produkt – September 2012

mp sep12Denna månad är det en kroppsvårdsproduksserie jag har förälskat mig lite extra i. Med sin härliga konsistens och framförallt underbara doft så har jag i princip inte sträckt mig efter något annat sen jag började använda dessa – jag pratar så klart om The Body Shops nya doftserie Vineyard Peach. Den härliga, tjockt löddrande duschkrämen, den riviga body scruben, lite mer återfuktande body buttret och lättare body lotion är en fröjd att använda och efteråt känner jag mig både len och väldoftande som en persika – månadens produkt September 2012! Priserna ligger mellan 80 och 195 kr och produkterna finns ute i butik nu.


månadens produkt sep 2012Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

In English: Product of the month in September is the lush and wonderful new series Vineyard peach from The Body Shop. The richly foaming shower gel, the scratchy body scrub, the heavily moisturizing body butter and the lighter body lotion are a pleasure to use and afterwards I feel both smooth and smell lovely like a peach! Do you have a favourite product this month?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

5 comments to Månadens produkt – September 2012

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>