Make Up Store Allure, Enamour & Spellbinding Microshadow

De tre Microshadow-ögonskuggorna i Make up stores höstkollektion Spellbound går i murriga färger och heter Allure, Enamour och Spellbinding. Samtliga tre är i frostfinish.


mus spellbound microshadows


mus spellbound microshadows1
Allure, Enamour, SpellbindingI och med höstens produkter har Make up store uppdaterat förpackningen på sina ögonskuggor – Microshadow har fått ett genomskinligt lock, vilket vi tackar för, jag önskar bara att de hade gjort något åt gångjärnen som pajar förr eller senare också… Allure är en smutsigt gråblågrön, Enamour är ljust brunlila och Spellbinding är rödlila med små silverglitterpartiklar.


mus allure microshadow
Allure


mus enamour microshadow
Enamour


mus spellbinding microshadow
SpellbindingDå Make up stores ögonskuggor fäster allra bäst på en klistrig bas swatchade jag dessa på ett tunt lager av foundation, vilket de fastnade bra på. Alla tre har en mjuk och krämig konsistens, Spellbinding är något hårdare än de andra två, och appliceras jämnt, fint och högpigmenterat på huden.


mus spellbound microshadow swatches
Allure, Enamour, Spellbinding på en tunn bas av foundationEtt härligt gäng med höstiga, murriga skuggor i lite kallare toner som passar fint in i Spellbound-temat, min favorit av dessa tre är Allure! Skuggorna finns ute i butik nu och kostar 140 kr/st, har du hunnit spana in dom än?

In English: The three microshadow eyeshadows that are released with the Make up store fall collection Spellbound are called Allure, Enamour and Spellbinding. All three have a frost finish. Make up store has re-vamped the eyeshadow packaging with clear lids, which is great, but I just wished they have improved the crappy hinges as well… Allure is a dirty blue grey green, Enamour is a light brown purple and Spellbinding is reddish purple with silver sparkle. These adhere best to a sticky base, but all three were creamy, soft and highly pigmented. My favourite of the three is Allure!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Make Up Store Allure, Enamour & Spellbinding Microshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>