Kicks Jewel of denial

Vecka 40 lanserar Kicks sin egen kompletta makeuplinje, och i denna ingår ett antal permanenta nyanser nagellack i flaskor på 10 ml. Ett av dessa heter Jewel of denial.

Jewel of denial är turkost med grönt mirkoskimmer – liknande det förra skalbaggefärgade lacket jag visade er, Depend #325, fast tvärt om. Jag dånade när jag såg lacket i flaska och på naglarna är det nästan ännu bättre – så himla himla fint, ska ni satsa på ett skalbaggefärgat lack i höst så är det detta! Två tunna lager täckte alldeles utmärkt och formulan var gudomlig att jobba med. Go get it! Jag använde Essie nourish me som underlack och Seche vite som överlack.


jewel of denial


jewel of denial1


jewel of denial2


jewel of denial4
I direkt solljus


jewel of denial3In English: In a couple of weeks, Swedish beauty chain store Kicks will launch their own complete makeup line, where a number of permanent shades of nail polishes in 10 ml bottles will be featured. One of these is called Jewel of denial. It’s a turquoise with green micro shimmer – similar to the last beetle coloured polish I showed you, Depend #325, but opposite. I swooned when I saw this in the bottle and it’s almost even better on the nails – so gorgeous! I did two thin coats for full coverage and the formula was perfect. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

16 comments to Kicks Jewel of denial

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>