Make up Store höstvisning 2012: Spellbound

Igår kväll höll Make up store sin årliga höstvisning på Annexet i Stockholm. Årets tema var sagolikt, inspirerat av höstens kollektion Spellbound, med kläder specialdesignade för visningen och smink skapat av några av Sveriges främsta makeupartister. Jag tog med min kompis Veronica som min +1, och vi tog sällskap med bästa Frida, Des, Tina och Johanna, och på plats mötte vi även Elin, Lina, Kicki och Karin, och jag hann även krama lite på Linda som stod för en av makeuplookerna på visningen. En enormt inspirerande, magisk och fantastisk visning på alla sätt och vis, här kommer en bildkavalkad!


21


20
Des och Tina hittade en hunk på golvet


19
Johanna och Frida


18
Elin och Lina kunde inte välja mellan vin och bubbel


17


16
Spökshow


15


14


13


12


8


22


7
Kayo var huvudperson i den Asieninspirerade looken


9


10


11


6


5
Kvällens äldsta modell var 80+. Rock on! 


4


3


2


1
Duktiga Linda stod för en av lookernaIn English: Went to Make up store’s annual make up show yesterday, which this year was inspired by the fall collection Spellbound. So inspiring, magical and amazing in all sorts of ways with special designed clothing for the event and makeup done by some of Sweden’s best makeup artists.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

9 comments to Make up Store höstvisning 2012: Spellbound

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>