Månadens produkt – augusti 2012


mp aug12Månadens produkt för augusti är faktiskt en produkt jag har använt regelbundet under hela sommaren, under dagar då jag inte har orkat eller haft lust att bära så mycket ögonsmink men ändå är sugen på en liten färgklick – ögonpennan Perfect eyes eyeliner från Too Faced i nyansen Perfect peacock. Det är en mörk, men ändå stark turkos färg som ramar in ögonen samtidigt som färgen syns klart och tydligt. Dessutom sitter den som berget, kladdar inte eller mattas av under dagen. Finns att köpa hos bland annat Eleven för 195 kr – väl värd varenda krona.


månadens produkt aug 12


too faced perfect peacock perfect eyes eyeliner1


perfect peacock swatchHar ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?


In English: Product of the month for august is actually a product I’ve been using a lot the whole summer, during days when I haven’t felt like wearing a lot of makeup but still want a pop of colour – Perfect eyes eyeliner from Too Faced in Perfect peacock. It’s a deep, but still bright turquoise that frames the eyes while still being visibly bright. Plus, it doesn’t budge, smudge or fade during the day. Well worth every penny! Do you have a favourite product this month?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

7 comments to Månadens produkt – augusti 2012

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>